RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(TVNORGE/KANAL5)

Aylar tilbake i Big Brother

Sist oppdatert:
Aylar Lie er på plass i Stockholm under den fjerde Big Brother-finalen søndag - sammen med deltakere fra alle BB-sesongene.

(SIDE2): 800 000 seere har sittet klistret til tv-skjermen under de tre Big Brother-finalene som er vist på TV Norge. Og nå braker det løs igjen. Norske Britt og Carl Fredrik kjemper mot svenskene Klas og Tina om 1 million kroner.

Blir det en nordmann eller svenske som vinner?

Alle er tilbake
Den norske glamormodellen Aylar Lie gikk inn i BB-huset i fire dager for at det skulle bli fart i sakene mellom Elita og Klas, og det ble det.

Nå er hun på plass sammen med alle årets deltagere for å gratulere den nybakte millionæren som kommer ut som sistemann av Big Brother-huset.

Norske Michael Wibecan (27) ble kastet ut av årets program da det kom frem at han tidligere har slått en mann i nakken og gjort han lam fra halsen og ned. Men også han er tilbake til den store finalen.

Sosialt ekspriment
Etter 100 år med norsk selvstendighet har TvNorge testet de norsk-svenske relasjonene igjen. Innesperret i et hus i Frihamnen i Stockholm har 18 personer, ni nordmenn og ni svensker, deltatt i det ultimate sosiale eksperimentet: Big Brother 2005.

Deltagerne overvåkes døgnet rundt av strategisk plasserte kameraer og mikrofoner. Og de har ingen kontakt med verden utenfor: ingen aviser, ingen radio, tv, telefon eller internet. Men søndag - etter 114 dager i isolasjon - kommer de siste fire endelig ut.

Den norske rapgruppa Paperboys kommer til å opptre – det samme gjør svenske Nanne Grønnvall.

Hvem vinner? Klas, Britt, Carl Fredrik eller Tina?

Se Big Brother-finalen søndag kveld klokka 20 på TvNorge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere