RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

B-gjengen leder drømmeligaen

Midtveis i poker-VM har laget som heter B-gjengen tatt ledelsen i drømmeligaen vår.

TV 2 Nettavisen har i samarbeid med TheBalrog.com, Scandipoker.com og FullOnPoker en drømmeliga under poker-VM i Las Vegas. Vinneren får en tur til Barcelona og plass i European Poker Tour-turneringen som spilles der om noen uker.

B-gjengen leder konkurransen etter spilledag 1 med sine 72 poeng. Mye takket være Daniel Negreanu.

Det er faktisk ganske god avstand ned til de nærmeste utfordrerne, Vegasjunkies, Chessniaks og Broke, som er cirka 20 poeng bak.

Førstepremien er som nevnt deltagelse i EPT-turneringen i Barcelona 13. til 17. september, inkludert fly og hotell. Premien har en verdi på cirka 6.000 euro. Premien er sponset av Fullonpoker.com.

Det er også premie til andre- og tredjeplassen, samt til det laget som hver spilledag har økt mest i poeng fra foregående spilledag. Også disse premiene er sponset av Fullonpoker.com.

Sjekk ditt lag her!

Reglement: Spillerne får poeng hvis de er blant de ti prosent beste hver spilledag. De ni beste spillerne får henholdsvis 50, 40, 35, 30. 27, 24, 21, 19 og 17 poeng, mens det deles ut 12 poeng for hver spiller som er blant de 50 beste, 8 poeng for å være blant de 100 beste, 5 poeng for å være blant de 200 beste, 3 poeng for å være blant de 400 beste og 2 poeng for å være blant de ti prosent som ligger an til å få pengepremie.

Fullstendig reglement finner du her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere