*Nettavisen* Nyheter.

B-M ansetter PR-talenter

Burson-Marsteller søkte tidligere i år etter nye PR-talenter. Blant mer enn håpefulle 200 søkere har byrået ansatt Åsne Arvesen og Vibeke Hansen.

20.06.08 11:03

Burson-Marsteller Oslo styrker staben med å rekruttere to unge PR-talenter.

Byrået ansetter Åsne Arvesen (28) og Vibeke Hansen (24), som ble valgt ut blant mer enn to hundre søkere til stillingenene og er plassert i avdelingene for markedskommunikasjon og medie- og samfunnskontakt.

- Vi har nok et godt år og styrker med dette vår kapasitet og kompetanse innen mediekontakt og markedskommunikasjon, sier administrerende direktør i Burson-Marsteller, Claus Sonberg i en pressemelding.

Åsne Arvesen har en 4-årig bachelorgrad i journalistikk fra Edinburgh i Skottland og medieerfaring fra NRK og TVFollo, mens Vibeke Hansen kommer nytudannet fra informasjonslinjen i Volda. Hun er cand.mag, med fagene statsvitenskap, informasjon, journalistikk og medievitenskap i fagkombinasjonen. Hun hadde praksisplass hos Burson-Marsteller våren 2003 og har siden det jobbet i informasjonsavdelingen i Tine.

- Disse kvinnene representerer et friskt tilskudd til den erfarne staben i Burson-Marsteller Byrået står foran ytterligere ansettelser innenfor fagområdene finans og myndighetskontakt, sier Sonberg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.