RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

B-M ansetter PR-talenter

Sist oppdatert:
Burson-Marsteller søkte tidligere i år etter nye PR-talenter. Blant mer enn håpefulle 200 søkere har byrået ansatt Åsne Arvesen og Vibeke Hansen.

Burson-Marsteller Oslo styrker staben med å rekruttere to unge PR-talenter.

Byrået ansetter Åsne Arvesen (28) og Vibeke Hansen (24), som ble valgt ut blant mer enn to hundre søkere til stillingenene og er plassert i avdelingene for markedskommunikasjon og medie- og samfunnskontakt.

- Vi har nok et godt år og styrker med dette vår kapasitet og kompetanse innen mediekontakt og markedskommunikasjon, sier administrerende direktør i Burson-Marsteller, Claus Sonberg i en pressemelding.

Åsne Arvesen har en 4-årig bachelorgrad i journalistikk fra Edinburgh i Skottland og medieerfaring fra NRK og TVFollo, mens Vibeke Hansen kommer nytudannet fra informasjonslinjen i Volda. Hun er cand.mag, med fagene statsvitenskap, informasjon, journalistikk og medievitenskap i fagkombinasjonen. Hun hadde praksisplass hos Burson-Marsteller våren 2003 og har siden det jobbet i informasjonsavdelingen i Tine.

- Disse kvinnene representerer et friskt tilskudd til den erfarne staben i Burson-Marsteller Byrået står foran ytterligere ansettelser innenfor fagområdene finans og myndighetskontakt, sier Sonberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere