RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BA-HR redegjør i Tønne-saken

Sist oppdatert:
Advokatfirmaet BA-HR og Harald Arnkværn (bildet) har i dag redegjort for sin rolle i Tønne-saken, Finance Credit-saken og Breirem-saken. Advokatene avviser at fakturaene til Tønne var uspesifiserte av skattemessige årsaker
Advokatfirmaet Bugge, Arentz-Hansen & Rasmussen (BA-HR) redegjorde mandag for sin rolle i Tønne-saken, Finance Credit-saken og Breirem-saken.

Det er særlig Tønne-saken advokatfirmaet ønsker å fokusere på. Dette skriver BA-HR i meldingen:

- Fakturaen fra BA-HR til Aker RGI spesifiserte ikke honoraret til Tønne Consult AS av rene forretningsmessige årsaker. Unnlatelsen hadde ingen skatte-, avgifts- eller regnskapsmessige konsekvenser for BA-HR eller Aker RGI, og fakturautformingen skjedde i forståelse med klienten. Selv om motivene var legitime, ble fakturaen ufullstendig gjennom unnlatelsen av å spesifisere at fakturaen i tillegg til juridisk bistand også omfattet utgifter til innkjøp av ekstern konsulentbistand.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere