RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ba om å bli andrekjempe

Sist oppdatert:
Det ble Lene Marie som røyk ut av «Farmen» etter kveldens tvekamp og hun angrer litt på at hun ba Catharina velge henne som andrekjempe.

(SIDE2): Høstkulden og lavt energinivå gjorde at Lene Marie frøs veldig de siste ukene på «Farmen», og hun ba dermed Catharina om å velge henne som motstander til tvekampen, en tvekamp som hun til slutt tapte.

- Det var veldig trist å dra. Jeg hadde så mange følelser i kroppen og det hele gikk så fort, forteller hun men legger til at hun absolutt ikke tapte med vilje.

- Jeg fightet alt det jeg var god for, men jeg valgte en gren der jeg visste at Catharina kanskje kom til å være bedre. Etterpå følte jeg litt at jeg hadde gitt fra meg plassen min, for det hadde jo vært så mage som hadde søkt om å være med.

Redd for å dette ned
Lene Marie valgt saging som grenen som tvekampen skulle kjempes i, og selve konkurransen var nok både tøffere og skumlere enn hun hadde ventet.

- Jeg hadde jo sett Geir Ove og Finn sage før, så jeg visste jo hvordan det så ut, men når det plutselig er jeg som skal opp der å sage så oppdaget jeg jo hvor utrolig høyt det var. Jeg var veldig redd for å falle ned å slå meg, så jeg sager for harde livet. Den redselen du ser på TV er ekte, ler Oslo-jenta som legger til at bortsett fra å melde seg frivillig som andrekjempe, angrer hun ikke på noe hun gjorde inne på «Farmen»

Støtter Catharina
Lene Marie setter fast saga under tvekampen, men ble heldigvis advart av Catharina før den siste stokken var saget gjennom og hun eller ville deiset i bakken. 22-åringen støtter også opp under meddeltaker Catharina som hun fikk veldig god kontakt med under oppholdet.

- Jeg synes Catharina er blitt veldig feil fremstilt av TV2. Hun er egentlig en veldig positiv jente. Hun hadde kanskje ne litt negativ periode på «Farmen», men hun er ikke så negativ som det virker.

Torkil var en annen deltaker Lene Marie fikk god kontakt med, men det to ble egentlig mest venner på en Thailandstur i regi av TV2 i januar som mange av «Farmen»-deltakerne var med på.

- Vi dro til Thailand før «Farmen» startet på TV, og det var nok den beste timingen, for jeg merker at det er mange som har tatt seg nær av ting som ble sagt og gjort som de før ikke visste om, men som nå er blitt vist på TV, forteller hun.

Koselig i senga
Selv om det var kaldt og det var en del krangling, var det mange ting Lene Marie satt pris på i løpet av sin tid på Bøenseteren.

- Det var utrolig koselig når vi la oss i fellessenga om kveldene. Vi snakket om dagens hendelser og slappet av, før vi blåste ut lyset. Jeg følte meg så utrolig trygg der jeg sov sammen med så mange mennesker, forteller hun.

Frøs i stabburet
Natten på Aslakstrøms sommerresidens derimot, er noe av det verste hun opplevde.

- Jeg frøs veldig den natta vi sov på stabburet. Morgenen etter sprang jeg rundt på rommet der Hugo og hjelperne hadde sovet for å prøve å få varmen, og de fortalte at det hadde vært så varmt at de hadde måttet ta av seg dynen. Det var skikkelig kjipt.

I kveldens episode måtte deltakerne preparere og servere mat i godseierens forretningslunsj, noe Lene Marie har gode minner fra.

- Det var noe helt nytt og annerledes. Vi var ikke på Bøenseteren lengre og vi møtte mange nye mennesker og jeg hadde absolutt ikke noe problem med å leve meg inn i at dette var 1908.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere