En 16 år gammel mor, hennes ti måneder gamle baby, og babyens bestemor og oldemor er blant de drepte i skytingen i byen Goshen mandag.

Det opplyser lokalt politi, ifølge BBC News.

To personer tok seg mandag morgen inn i familieboligen, og skjøt og drepte seks personer.

Politiet mener skytingen kan kobles til ulovlig narkotikahandel, og at familien ble drept i et målrettet angrep og det som beskrives som «kartellignende henrettelser».

– Vi tror det skulle sendes en beskjed, sa sheriff Mike Boudreaux i Tulare County på en pressekonferanse tirsdag, ifølge The Guardian.

– Dette var ikke tilfeldig. Det var en grusom og bevisst handling. Det er tydelig at familien var et mål, sa han.

– Løp for livet

Den 16 år gamle moren og hennes baby ble funnet døde i en grøft utenfor huset, mens en tredje person ble funnet drept ved inngangspartiet.

Ytterligere tre ofre ble funnet inne i boligen, blant dem en skadd mann som siden døde på sykehus. Flere av ofrene ble skutt i hodet, ifølge politiet.

– Denne unge kvinnen løp for livet, det var ingen grunn til å drepe henne, men de gjorde det, sa Boudreaux på pressekonferansen.

Og la til:

– Det vi har funnet ut gjennom kriminaltekniske undersøkelser, er at skytterne sto over den 16 år gamle moren og skjøt skudd i hodet hennes.

– Det samme ble gjort med det ti måneder gamle spedbarnet, sa han.

– Målrettet massakre

Den lille byen, med 3000 innbyggere rystes av drapene. Sheriffen i fylket beskriver skytingen som en «målrettet massakre», og en av de verste sakene han har sett i sin flere tiår lange karriere.

– Det er sjokkerende for vår nasjon, sa Boudreaux under pressekonferansen.

– Ikke bare for et lite lokalsamfunn at noe slikt finner sted. Det er sjokkerende at vi lever i et samfunn der denne typen fare eksisterer, sa han.

Ofrene er identifisert som:

  • Eladio Parraz (52)
  • Marcos Parraz (19)
  • Jennifer Analla (49)
  • Rosa Parraz (72)
  • Elyssa Parraz (16)
  • Og 10-måneder gamle Nycholas Parraz

Boligen de ble funnet drept i har tidligere vært knyttet til ulovlig narkotikakriminalitet. Politiet ransaket boligen forrige uke og fant marihuana og metamfetamin i søket, ifølge BBC.

10.000 dollar i dusør

Politiet i California har nå utlovet en dusør på 10.000 dollar og ber offentligheten om hjelp til å oppklare drapene, ifølge NTB.

Dusøren tilsvarer rundt 99.000 kroner.

Politiet leter etter minst to gjerningspersoner, men de er foreløpig ikke identifisert. De mener drapene kan være knyttet til ulovlig narkotikavirksomhet, og at de kan være utført av et narkotikakartell. Men de har foreløpig ikke navngitt eller pekt på hvilket kartell som kan ha utført drapene.

– Vi har karteller her i Central Valley, og vi har karteller i Tulare County, sa Boudreaux.

– Men, jeg identifiserer eller peker ikke en finger mot et enkelt kartell. Jeg sier at det som skjedde er veldig likt det vi har sett tidligere, når det gjelder henrettelser utført av karteller, sa han.