Gå til sidens hovedinnhold

- Baby kastet flere meter avgårde

Dramatisk ulykke i Røakrysset fredag.

En familie på tre ble truffet av en semitrailer i Røakrysset i Oslo klokken 10.30 fredag, skriver Akersposten.

Har du tips om saken? Send SMS eller MMS til 1930, ring 21006010 eller send e-post til vaktsjef@nettavisen.no

- Semitraileren kom kjørende over krysset på Griniveien. Vi så at hengeren fikk sleng, og en ropte «Pass dere, den treffer oss!» sier vitne Atle Gran, som så episoden.

- Barnevognen ble slengt bortover, og ungen ble kastet flere meter ut av vognen. Heldigvis tror jeg det gikk greit med ungen, forteller Gran videre til Ullern Avis Akersposten.

Kastet ut av vognen
Politiet bekrefter hendelsen:

- Lastebilen fikk sleng på seg og traff familien mens de ventet ved et fotgjengerfelt. Teppet som babyen lå i, ble hengende fast i lastebilen, så det var nære på en katastrofe, sier operasjonsleder Bjørn Ølstad til Nettavisen.

- Babyen, som bare var noen måneder gammel, ble kastet ut av vognen. De har hatt flaks, tross alt. Babyen er tilsynelatende uskadd, men sendt til Ullevål for sjekk, sier Ølstad.

Stakk fra stedet
Traileren stoppet ikke, men fortsatte turen mot Oslo sentrum.

- Nå sitter sjåføren i varetekt og skal avhøres. Det blir også tatt blodprøve av ham, sier Ølstad til Nettavisen klokken 13.30.

Politiet jobber fortsatt på stedet ved 13-tiden.

Ullevål sykehus opplyser fredag ettermiddag at kvinnen (29) ligger til observasjon med lettere skader, mens mannen (35) har uavklarte hodeskader.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her