RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Babyboom på Oscar-utdelingen

Sist oppdatert:
Hvis Oscar-utdelingen går av stabelen, må de kanskje vurdere å sette opp en fødestue på den røde løperen.

(YEYE): Det ser nemlig ut som om noen av skuespillerinnene har termin på omtrent samme tid som Oscar skal gå av stabelen - hvis det blir noe av da.

Det viktigste er nesten ikke spekulasjonene rundt hvem som kommer til å vinne Oscar, men om det kommer til å bli en ordentlig Oscarutdeling i det hele tatt. Manusforfatterne er fortsatt i streik, så den store bekymringen er hvem som skal skrive manus til seremonien? Og vil det samme skje som for Golden Globe, at ingen skuespillere møter opp i sympati med streiken til sine forfattere, og vinnerne blir offentliggjort på en pressekonferanse?

Blir det likevel en utdeling, så er det bekreftet at både Nicole Kidman og Jessica Alba, som er gravide, skal presentere en pris.

Tidligere Oscarvinner, Nicole Kidman (40), annonserte for litt siden at hun og kjæresten Keith Urban (40) venter deres første barn. Jessica Alba (26) og forloveden Cash Warren (29) kom med de gode nyhetene i desember i fjor.

Cate Blanchett (38) burde jo også møte opp på Oscar, selv om hun nødvendigvis ikke skal dele ut en pris. Den australske skuespillerinnen er nemlig nominert to ganger: både i kategorien «Beste skuespillerinne» for sin rolle i «Elizabeth: The Golden Age», og i kategorien «Beste kvinnelige birolle» for innsatsen i filmen «I'm Not There».

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Det er fortsatt ikke blitt bekreftet om Angelina Jolie (32) møter opp på Oscarutdelingen eller ikke, men skal vi tro alle ryktene som svirrer for tiden så venter hun og Brad Pitt (44) deres andre barn sammen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Når det gjelder vordende mor, Jennifer Lopez (38), så kommer tvillingene i god tid før 24. februar. Ifølge rykter så er hun allerede lagt inn på sykehus, og fødselen kan skje når som helst.

Kilde: E!Online.com

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere