RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Back in business

Foto: Vidar Ruud, ANB (Avisenes Nyhetsbyrå)
Sist oppdatert:
- Jeg skal ikke røpe talen min, den er en hemmelighet, sier Siv Jensen (FrP) som er tilbake på talerstolen.

- Formen er stigende, jeg har bra fremgang hver dag. Jeg har fått et treningsprogram jeg skal følge hver dag fremover, og det fungerer veldig fint, sier stortingsrepresentant og partileder Siv Jensen (Frp) til nettavisen.

Jensen har vært sykemeldt i to uker etter at hun pådro seg to brudd i ryggen.

Les også: Siv Jensen brakk ryggen

Under Stokkedagene lørdag skal partilederen holde sin første politiske tale siden hun ble skadet. «Jeg kan love stor Frp-stemning i Stokke på lørdag!», skriver hun på bloggen sin fredag.

- Hva skal du ta opp i talen?

- Jeg kommer til å snakke en del om lokalvalg, der hovedfokus er på eldreomsorg som er, og kommer til å være, den viktigste saken fremover. Jeg vil også ta opp behovet for å ta beslutninger lokalt, og en rekke andre velkjente anliggender, forteller Jensen.

På bloggen hennes skriver hun at «Jeg skal ikke røpe talen min her på bloggen, ettersom det skal være en liten hemmelighet for dem som kommer og hører på meg. Men jeg kommer til å snakke om gode gamle Frp-saker og hva som blir viktig for oss i den kommende kommune- og fylkestingsvalgkampen».

Siv Jensen ønsker heller ikke å røpe hva som ligger i disse hemmelighetene til Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere