RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bad Hair day

Halle Berry er aktuell med skrekkfilmen ”Gothika”. Selv om forventningene er høye til filmen får Berry og kollega Penélope Cruz foreløpig mest oppmerksomhet for sitt sjuskete hår. Send oss bilde av deg selv på en "bad hair day" og vinn DVD-er.

Engelske aviser bruker nå spalteplass på å omtale hvor lurvete kjæresten til Tom Cruise, Penélope Cruz, og Bond-babe Halle Berry er på håret.

Mye om håret lite om filmen
I filmen ”Gothika” er de to nesten ugjenkjennelige. Berry fremstår som nesten usminket og med uflidd hår i skrekkfilmen ”Gothika”, skriver Ananova.

Berry spiller her en kriminalpsykolog som en dag selv våkner opp på et mentalsykehus beskyldt for mord. Videre skrives det at Cruz ser enda mindre glamorøs ut enn Berry.

I filmen spiller hun en karismatisk men forvirret mentalpasient. Det brukes foreløpig liten spalteplass på beskrivelser av hvorvidt filmen er bra eller dårlig.

Oppmerksomhet på grunn av håret er ikke noe nytt. I bildekarusellen oppe til høye finner du andre kjente personer som har fått oppmerksomhet på grunn av sine frisyrer.

Konkurranse
En som derimot klarte å ha bra hår er Ed Norton i 25thHour. Nå kan du vinne filmen ved å sende inn et bilde av deg på en "bad hair day." Send bildet til gaute.tyssebotn@tv2.no innen 18. november med "Bad Hair" i emnefeltet.

25th Hour er et drama med Oscar-nominerte Edward Norton i hovedrollen. Det er en historie om en mann som ikke er sikker på hvordan livet har ført ham dit han er, når han nå kjemper for å gjøre det godt igjen i 25. time. Med seg i denne hyllesten til New York har han dyktige skuespillere som Philip Seymour Hoffman og Oscar-vinner Anna Paquin, samt musikk av Bruce Springsteen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere