*Nettavisen* Nyheter.

Både Og gjør overgangen lettere for nyansatt

Kim Mohn hadde første dag på jobb hos Både Og forleden. For å gjøre overgangen lettere hadde lydfolkene i Både Og invitert både mamma og pappa.

20.06.08 11:04

Tekstforfatter Kim Mohn møtte til første dag på jobb hos Både Og i forrige uke. Mohn kommer fra Westerdals med tre sølv og ett gull fra Gullblyantspisseren i lomma. Nå begynner han som en av Både Ogs faste regissører.

Ifølge Både Ogs daglige leder/rektor Kaare Hershoug hadde de gjort første dag litt lettere for Kim Mohn ved å utnevne fadder og invitere mamma Rikke og pappa Per, som forøvrig hadde kostet på ham ny skolesekk med Digimonpennal og en knallrød Spidermanmatboks.

For øvrig stilte de ansatte i nye skoleuniformer med forskjellige påtrykk som skal hjelpe Kim å bli en i gjengen: Hei Kim, jeg heter Bjørnar sto det på kreativ leder Bjørnar Pedersens.

- Det er jo alltid så klønete å lære seg alle navnene når man begynner på en ny arbeidsplass, så ve bestemte oss for å gjøre det enkelt for ham. Dessuten skal ikke Kim tenke på slike trivialiteter som navn. Han skal bare tenke på radiospotter, ferdig med det, sier Hershoug.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.