RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Badeleker for voksne

Sist oppdatert:
Med disse finurlige lekene er det ikke bare barna som kan ha det gøy i vannet i sommer.

(LXUS.no) Tiden da vi duppet rundt på halvslappe oppblåsbare madrasser i fjæra er forbi. Nå heter det ikke madrass, men lounge, tube, eller rett og slett private island.

MER MORO PÅ www.LXUS.no


CABANA ISLANDER: Vannluksus i cabana-stil

Denne loungen tar opp til seks personer, og er utstyrt med ryggstøtter, avtagbart soltak, koppholdere, kjølerom og ankersystem. Det finnes også et eget lite svømmehull midt i madrassen, for den som ikke tør å hoppe over ripa. Vidunderet måler 260 cm i bredden og 208 cm i høyden. Ren luksus, for den som orker å blåse den opp.

Flyvefisk

De kuleste vannlekene er de du kan dra etter en motorbåt, og denne er den feteste av dem alle. Med The Flying Manta Ray kan du duppe bedagelig rundt, eller sette fart og ta av. Ved hastighet høyere enn 40 kilometer i timen begynner nemlig den opplåsbare fisken å sveve, og ved maksfart kan du komme opp i hele ti meters høyde. Den har plass til to om du trenger noen til å holde deg i hånden.

Din egen private øy

Med sine fire meter i lengden er Fiesta Island det nærmeste de fleste kommer din egen party-øy. Den er utformet til ett formål: fest! Den har drikkekjølere, koppholdere og åtte ergonomisk utformede sitteplasser i gumminetting. Som i et boblebad uten bobler kan du plaske med tærne mens du nyter sola og de misunnelige blikkene fra alle som må ta til takke med strandkanten.


Susende sumo

For det aller nyeste innen freesyle vannsport kan du prøve deg på denne oppblåsbare sumodrakten. Du trer den over hodet, stikker ut armene og suser i vei! Den kan brukes til både bodysurfing og til tauing etter båt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere