*Nettavisen* Nyheter.

Bader med Barbara

Foto: Alexander Demianchuk (REUTERS)

Russiske raftere har funnet en kreativ måte å bruke sex-dukker på.

126 russiske menn og kvinner raftet lørdag ned elven Vuoksa nær St.Petersburg flytende på oppblåsbare sex-dukker, melder den engelskspråklige Moskva-avisen mosnews.com.

Det er andre år på rad at konkurransen Bubble Baba Challenge avholdes i den russiske byen. Baba er et respektløst russisk ord for «kvinne».

Fyllefest
Hjernen bak arrangementet, Dmitry Bulawinov, sier til avisen at idéen om å la seg skylle ned elven i favnen på en opplåsbar kvinne oppsto som en spøk på en fest der mennene ble fulle og ingen kvinner dukket opp. De diskuterte hva en sex-dukke kunne brukes til på campingtur, og en av dem kom på at den ville være nyttig til å flyte på.

Til forskjell fra de fleste fylle-idéer ble denne satt ut i livet. Og arrangementet var vellykket.

Kamuflasje
- Da jeg ble med på den første konkurransen trodde jeg det skulle være ren idioti, sier Viktor Kuiryasjkin, som kom på tredjeplass i år og vant førstepris for beste utsmykning av dukken i fjor.

- Jeg tror potensielle sponsorer hadde samme inntryk som meg. Men Dmitrys team klarte å lage en bra konkurranse.

Kuiryasjkin brukte den prisbelønte dukken fra i fjor også i år, og påstår at han ikke tenker på den som en kvinne i det hele tatt. Han har malt henne i kamuflasjefarger og gitt henne navnet «Den spreke missil-brystbæreren».

Usømmelig
Alexander Korolyov vant i fjor og kom på andreplass i år. Han ser på arrangementet som en svømmekonkurranse, men er først og fremst med for moro skyld. I år fikk han med seg en oppblåsbar madrass som premie. Fjorårets premie vil han ikke gå i detaljer om.

- Den var veldig usømmelig. Det blir for sprøtt å snakke om det, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.