RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bagasjen stjålet andre dag på norgesferie

TOK BAGASJEN: Tyvene hadde bare vært inne i den ene av de to familienes biler som sto parkert ved Munkebryggen i Bergen i natt. Det ble borttatt to svarte kofferter med klær og datamaskin.
TOK BAGASJEN: Tyvene hadde bare vært inne i den ene av de to familienes biler som sto parkert ved Munkebryggen i Bergen i natt. Det ble borttatt to svarte kofferter med klær og datamaskin. Foto: Eirik Hagesæter (BA)
Tysk familie var maksimalt uheldig.

BERGEN (ba.no): – Vi gikk ut til bilen og oppdaget at koffertene våre var borte fra bagasjerommet. Da først så vi at vinduet var knust, forteller Julia Hasdorf (25) til BA.

Klær for elleve dager

Den tyske familien fikk seg en kjedelig overraskelse da de kom ut til bilen sin i dag morges. Tyver hadde tatt med seg to store kofferter og et navigasjonssystem med innebygget radio fra bilen, som sto parkert på Munkebryggen i Bergen sentrum.

– I koffertene var alle klærne og skoene vi skulle bruke i løpet av elleve dager i Norge og en bærbar datamaskin, jeg har også mistet passet mitt. Jeg håper virkelig det dukker opp igjen, sier Hasdorf.

Hun forteller at de ikke tok med seg bagasjen inn på Hotell Augustin der de bor, fordi den var så tung.

– Men vi hadde dekket den til, så vi trodde vel at det skulle være trygt.

En tysk familie på ferie i Norge hadde innbrudd i bilen sin på Munkebryggen i natt. Det er borttatt to svarte kofferter med klær og datamaskin.


Henter DNA

Politiet rykket ut til stedet, og håper de kan være i stand til å spore opp tyvene ved hjelp av DNA fra bilen.

De er også interessert i tips fra publikum. De savnede koffertene er svarte, store og utstyrt med hjul.

En tysk familie på ferie i Norge hadde innbrudd i bilen sin på Munkebryggen i natt. Det er borttatt to svarte kofferter med klær og datamaskin.


– Dette er et område der det er relativt stille om kvelden, og det er jo litt dumt å oppbevare verdisaker i bilen, sier politibetjent Bernt Harald Thue til BA.

Les flere saker fra Bergensavisen her!
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere