RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Baker Martin Nordby introduserer Fedons fullkornsbrød

Baker Martin Nordby lanserer nå Dr. Fedon Lindbergs Fullkornbrød med solsikkekjerner. Fullkornbrødet får du nå i nesten alle bakerhus-kjedene i Oslo.

Baker Martin Nordby lanserer nå Dr. Fedon Lindbergs Fullkornbrød med solsikkekjerner. Fullkornbrødet får du nå i nesten alle bakerhus-kjedene i Oslo.

Dette brødet inneholder mye hele korn, bygg, rug, soyaproteiner og olivenolje. Det er et grovt smakfullt og saftig brød med et rustikt utseende. Brødet er like godt egnet til frokost som lunsj og kvelds. Dr. Fedon Lindbegs fullkornbrød har høyere andel fiber og proteiner, og lavere andel karbohydrat sammenlignet med andre brød på markedet.

Lavere GI enn andre grovbrød

Glykemisk Indeks (GI) til Dr. Fedon Lindbergs fullkornbrød er 25 og Glykemisk Belastning (GB) per porsjon à 80 gram (eller 2 skiver) er kun 5. Til sammenlikning er GI til det meget grove rugbrødet (Pumpernikkel) 50 og GB til 80 gram (eller to skiver) er 16. Det vil si at du får over 3 ganger så kraftig blodsukkerbelastning av pumpernikkelbrød som ved å spise samme mengde av Dr. Fedon Lindbergs fullkornbrød.

Klikk her og les mer om ingredienser og næringsinnhold i Fullkornbrødet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere