RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bakergründer vil utfordre Orkla

Sist oppdatert:
En av gründerne bak muffinssuksessen Aunt Mabels vil nå ta opp konkurransen med Orklas brødgigant Bakers
Baker og konditor Stefan Kristiansen arbeider nå med planer for et gigantisk brødbakeri på industriområdet Rødmyr utenfor Skien. Kristiansen vil dermed ta opp konkurransen med Orklas brødgigant Bakers.

Kristiansen som er en av grüdnerne bak selskapet Millba As i Skien, som produserer muffinsmerket Aunt Mabels, er i forhandlinger om et nybygg på 3.000 kvadratmeter. Det er ifølge Telemarksavisen, Skiens kommunale eiendomsselskap AS Kontorbygg som har opsjon på tomten og som er aktuell som utbygger mot en kommersiell kontrakt med Kristiansen

Det er snakk om et anlegg til 30 millioner kroner for fullautomatisert baking av brødvarer.

Daglig leder i AS Kontorbygg, Roger Wahlstrøm, bekrefter overfor Telemarksavisen at selskapet drøfter en mulig deltakelse i etableringen.

Kristiansen eide og drev Hovenga bakeri i Porsgrunn inntil han i 1999 solgte bedriften til mektige Bakers. Orkla-eide bakerikonsernet flagget produksjonen ut til Larvik, skal om to-tre år flytte produksjonen i Larvik til Tønsberg.

Etter det TA forstår er Kristiansen i avsluttende forhandlinger med større avtakere, blant dem trolig kjente kjedebutikker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere