Baksaas fornøyd med rekordresultat

Oslo (NTB): Pengene strømmer inn i Telenor som leverte tidenes beste driftsresultat før avskrivninger og nedskrivninger i tredje kvartal. Konsernsjef Jon Fredrik Baksaas er fornøyd.

Selskapet fikk et driftsresultat før andre poster på 9,6 milliarder kroner. Det totale driftsresultatet havnet på 6 milliarder blank, nesten 900 millioner bedre enn i tredje kvartal i fjor.

- Telenor-konsernets resultater dette kvartalet viser at vi har en sterk virksomhet med solid inntjening og solide marginer, sier Baksaas i en kommentar til resultatet.

Han peker på flere elementer som drar i positiv retning, blant annet kontantstrømsmarginen på 23 prosent som viser selskapets evne til å skape verdier.

- Tiltak for å fremme omsetningsvekst fortsetter å være en topp prioritet, samtidig som vi gjennomfører effektivitetsforbedringer, sier Baksaas.

Nøkkeltallene fra den norske telekjempens resultatregnskap viser driftsinntekter på nesten 26 milliarder kroner i kvartalet, 700 millioner bedre enn tilsvarende kvartal i fjor. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.