Gå til sidens hovedinnhold

Baksaas grep inn etter skandaløs kundebehandling i Telenor

Gjøvik (NTB): Kundebehandleren som ba en 16-åring brenne i helvete i forrige uke, er sparket fra Telenor. Konsernsjefen dro selv til kundesenteret på Gjøvik for å snakke om bedriftskultur.

- Jeg vil bruke denne saken vi har her, til å snakke med de ansatte om bedriftskultur, sa Jon Fredrik Baksaas til Oppland Arbeiderblad (OA) da han besøkte Gjøvik onsdag.

Det var VG som mandag meldte om den oppsiktsvekkende kundebehandlingen. Maiken Fredriksen (16) ringte kundeservice for å klage på at hun ikke hadde fått sms-varsel om at hun nærmet seg beløpsgrensen på abonnementet.

Etter en disputt på telefon fikk hun denne meldingen fra Telenors 09000-nummer: «Makan til frekkhet skal du lete lenge etter. Håper du brenner i helvete!». Hun ble også påmeldt en mobildatatjeneste hun ikke hadde bedt om. Moren til 16-åringen reagerte kraftig og ga først Telenor en sjans til å gi en beklagelse.

Men den kom ikke før saken havnet hos VG. Moren sa også at hun vil ta saken til politiet. Kundebehandleren er nå oppsagt fra Telenors avdeling på Gjøvik.

- Det ligger klinkende klart i Telenors verdier at noe slikt er totalt upassende. Det er et tilfelle av kundebehandling vi definitivt ikke er stolte av. Dette er en hendelse som ligger utenfor vanlig folkeskikk, sier Baksaas til OA. (©NTB)

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021