RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ballong-gutt funnet i god behold

Sist oppdatert:
Denver (NTB-AP): Seksåringen alle trodde hadde falt ned fra en hjemmelaget luftballong i USA torsdag, ble noen timer senere funnet i god behold hjemme.

Familien fryktet det verste da den store heliumsballongen i bakgården fløy av gårde. De slo full alarm, og en storstilt biljakt på ballongen fulgte.

Amerikanske medier hang på slep og var raskt på plass da ballongen etter drøyt to timer landet på et jorde. Seks år gamle Falcon Heene var imidlertid ikke å finne om bord.

Politiet fryktet at gutten hadde falt ned under ballongferden, og det ble innledet søk på bakken langs den rundt 80 kilometer lange ruta.

Det ble også søkt fra helikopter ved hjelp av varmekamera, men ingen spor ble funnet etter gutten. En drøy time senere kunne alle imidlertid puste lettet ut og letingen avblåses.

Falcon hadde gjemt seg i en pappeske på loftet, av frykt for farens vrede fordi han hadde tuklet med ballongen, kunne den lokale sheriffen James Alderden fortelle.

- Det virker som om han hadde vært der hele tida og gjemt seg i en pappeske på et loft over garasjen, opplyste Alderden.

Storebroren hadde rett nok sett at Falcon krabbet om bord i et lite rom under ballongen, men han rakk åpenbart å komme seg ut igjen før den steg til værs.

Det er ikke første gang at seksåringens familie har vært i amerikanske mediers søkelys.

Foreldrene Richard og Mayumi Heene har to ganger deltatt i realityprogrammet «Konebyttet» på fjernsynskanalen ABC, der de har framstått som heller viltre. Nå er også Falcon blitt kjendis. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere