RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Balmain! Balmain! Balmain!

Nå står det skrevet på alles lepper.

(SIDE2): Balmain viste sin nyeste kolleksjon i Paris torsdag. Se de ferske plaggene til stjernedesigneren Christophe Decarmin her.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Høstens må ha-plagg
Balmain-jakken er blitt høstens absolutte hit. Her hjemme har vi nå observert rederiarvingen Kathrine Fredriksen og sist kronprinsesse Mette-Marit i den populære jakken med de skyhøye skulderputene.

Men hva vil Balmain kle oss opp i til neste sommer? Få en smakebit på den råhete kolleksjonen her på Side2.

Hullete trend
De skyhøye skulderputene fortsetter definitivt inn i neste sesong, men Balmain har gjort en vri på den kjente blazeren. Til sommeren vil designeren at vi skal kle oss i skinnjakke med skulderputer. Mer skinn skal det også bli, helst i form av kjoler.

Og trodde du de hullete stjernejeansene var en trend som ville forsvinne like fort som den kom, tar du helt feil. Den hullete moten kommer trolig til å ta av først til sommeren; jeans, gensere, kjoler - alt skal være hullete.

Balmains kolleksjon består av plagg i fargene bronse, militærgrønt, gull, sort og brunt - og minner ikke spesielt mye om de tradisjonelle sommerfargene som vi ellers ser på catwalken. Prinsene til stjernedesigneren minner jo heller ikke om noen andre; En glitrende t-skjorte koster om lag 17 500 kroner (3000 dollar), kjolene koster fra minimum 62 000 til 117 000 kroner, og jakkene om lag 30 000 kroner (5000 dollar), ifølge New York Times.

Se hele kolleksjonen til Balmain for neste sommer her:

2432

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere