OSLO (Nettavisen): - Vi jobber med å rette feilen, men det kommer til å ta tid, meldte Bane Nor fredag morgen etter omfattende problemer med signaler på Skøyen.

Rett før klokka 14 kommer meldingen om at feilen er rettet, men at utfordringene ikke er helt over på Drammensbanen og Askerbanen.

- Signalfeilen ved Skøyen er rettet. Det er fortsatt noen innstillinger resten av dagen. Se nettsidene til togselskapene for informasjon om toget ditt, heter det i meldingen fra Bane Nor.

Fredag morgen meldte Bane Nor om fortsatte problemer med signalfeil på Skøyen. Berørte linjer ble opplyst å være regiontog Oslo S og Bergen og Oslo S og Stavanger og linjene R11, R10, L22, L21, L2, L14, L13, L12, L1, F2, F1x.

- Dette kommer til å ta tid, skrev Bane Nor og varslet ny oppdatering om saken først mandag klokka 03.00.

Se oppdaterte trafikkmeldinger fra Bane Nor her

- Ikke klart å eliminere årsaken

- Vi har over lengre tid hatt utfordringer på Skøyen, noe av årsaken ble utbedret gjennom den stengte perioden i sommer, men vi har ikke klart å eliminere hele årsaken, som fører til at togførerne får stoppsignal, forklarte Bane Nor i en pressemelding og beklaget vedvarende problemer med signalfeil og togforsinkelser på Skøyen.

- Utrolig frustrerende

- Togene hoper seg opp og feilen forsinker alle som reiser med toget på denne strekningen. Det er utrolig frustrerende for de reisende, og vi jobber virkelig hardt for å løse problemene, forklarte Marianne Øiahals, kommunikasjonssjef, Bane NOR Infrastruktur.