RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Banemann Østby tilbake i jobb

Sist oppdatert:
Vålerenga trener på gress igjen.

Møt banemann Østby her

Gjermund Østby er ikke bare keepertrener i Vålerenga, han tar også fint rollen som banemann i Bingen på Valle. Torsdag trente Vålerenga på hjemlig gress for første gang i år.

- Det er sen start i Bingen i år. Vi har ønsket å la banen ligge så lenge som mulig, slik at vi har best mulig forhold her til den typen spill vi ønsker. Nå begynner det å komme seg, og det er bedre enn hva det pleier å være når vi tar den i bruk, forklarer Østby til VIF TV.

- Jeg tror gutta synes det var godt å komme utpå gresset igjen.

Mange dugnader under Rekdal

I år har Østby fått en helt ny bøtte, hvor han har en blanding av sand og frø som han fyller huller i banen med. I intervjuet på VIF TV får du vite hvorfor den gamle bøtta ble satt ut av drift.

Du får også høre hvordan regimet var da Kjetil Rekdal skulle ha Bingen i stand tidligere enn hva som er fornuftig, og Østby snakker litt om Viking-keeper Rune Jarsteins skjebnesvangre dytt i mandagens kamp mellom Viking og Rosenborg i Stavanger.

Møt banemann Østby her


(Foto: VIF Media)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere