RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Banens beste så rødt

Sist oppdatert:
KRISTIANSAND (vif.no): Amin Nouri var juniorfinalens beste spiller i 44 minutter, men minuttet før pause var det slutt da landslagsbacken ble utvist etter å ha dyttet en Start-spiller i bakken.

- Det var veldig dumt av Amin å oppsøke en situasjon som han ikke var involvert i. Dommeren hadde allerede bestemt seg for å dele ut rødt kort til Start-spilleren for taklinga. Uten vår utvisning hadde vi spilt elleve mot ti mann. Det hadde helt sikkert vært matchavgjørende, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif.no.

- Vi skal backe Amin, men vi kan ikke pådra oss sånne unødvendige kort når vi spiller om titler. Han er en rolig kar ellers, så han lærer sikkert av det. Han er dessuten i kjempeform og var fryktelig god før han ble utvist. Han tok fullstendig luven av Espen Børulfsen som nesten ikke fikk til noe mot Amin..

- Han var nylig i Georgia med G18-landslaget og i følge landslagsledelsen hadde han vært kanongod der borte.

Det var ikke bare Nouri som utmerket seg mot Start. Mange Vålerenga-spillere var gode og kaptein Fredrik Carlsen styrte som vanlig skuta med stødig hånd. Sammen med ham på midten spilte også Harmeet Singh en god kamp og ble på banketten etter kampen æret med banens beste-premie fra Norges Fotballforbund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere