RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BaneTele i pluss før salg

Sist oppdatert:
Teleleverandøren BaneTele er tilsalgs, og Catch' Kjell Ivar Hansen er interessert. Før salget går BaneTele i pluss
BaneTele-sjef Matthias Peter mener at teleselskapet han leder, med en tilførsel på et sted mellom 100 og 150 millioner kroner, vil bli et like godt alternativ til Telenor på fasttele som NetCom er på mobilmarkedet. Dette sier han til Aftenposten.

Selskapet, som eies av staten, er nå til salgs. Så langt har Bredbåndsalliansen, Song og Catch meldt sin interesse for BaneTele.

I første halvår gikk BaneTele med et overskudd før skatt på 7 millioner kroner, av en omsetning på 279 millioner kroner. BaneTele-sjefen regner med at omsetningen for året som helhet vil havne på i overkant av 580 millioner kroner som i så fall er godt over fjorårets inntekter på 547 millioner kroner.

Selskapet sliter likevel med høye renter på avdrag og lån til staten og DnB Nor. Ifølge Aftenposten er lånene på henholdsvis 209 og 250 millioner kroner.

- Vi håper det skjer noe strukturelt med selskapet i forbindelse med at vi får ny eier. Men til tross for gjelden håper vi å gå ut av året med et nullresultat, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere