*Nettavisen* Nyheter.

Bank en superhelt

Noen drømmer om å bli superhelt. Andre vil redde verden. Resten av oss kan finne ut av hva mye av dette innebærer uten å forlate sofa'n.

06.12.05 08:59

Kanskje litt feil å påstå at Marvel Nemisis fremkaller ens trang for å redde verden. Men superkrefter - ja takk!

Vi befinner oss i New York, i en tid der dårlige gener skaper helter og bad guys. En klassisk Marvel-suppe som aldri helt mister sin smak.

Seks utenjordiske uromakere, The Imperfects, herjer gate- og vegglangs. Deres mål: Å stjele en magisk rustning og skape global kvalm.

I mellomtiden jobber byens superhelter iherdig med å rekruttere én kandidat som skal fjerne ondskapen, og gjøre verden trygg og fin.

Klikk på bildet for å forstørre.

Ditt mål, er å kjempe mot alle kandidatene med dine unike superkrefter og med litt hjelp fra omgivelsene. Alle arenaer er nemlig rotet til med bilvrak, steiner og annet søppel som kan plukkes opp, og meies inn i motstanderen.

En direkte bom kan føre til at du river ned en vegg eller slår hull i bakken. Merkelig hvilket kick man får av å knuse alt rundt seg....

For hver seier mottar du nye egenskaper som kan kombineres under kamp. Utfordringen er å finne de mest effektive kombinasjonene for hver motstander, så vel som å finne deres største svakheter.

Under spillet møter du stjernehelter som Spiderman, Elektra og The Thing i en setting som drar deg inn i Marvels tegneserieverden. Flotte illustrasjoner og stemningsskapende musikk gir Marvel Nemisis et solid førsteinntrykk.

Dessverre, sitter jeg igjen med: «Sett det før».

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.