RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bank i gebyrfri medvind

Sist oppdatert:
Bankia Bank fortsetter å ha stor suksess med sitt gebyrfrie visa-konsept og resultatene er i klar bedring
Hittil i år har Bankia Bank tidoblet bunnlinjen etter å ha fått fart på kundeinngangen på tampen av fjoråret.

Resultat før skatt endte på 10,4 millioner krone ri tredje kvartal, og er dermed på 28 millioner kroner så langt i år. I tredje kvartal i fjor var overskuddet før skatt på 4,5 millioner kroner , og 2,9 millioner for de tre første kvartalene.

Det er stadig god tilgang på kunder som øker bunnlinjen i Bankia, i tredje kvartal fikk de inn over 5.000 nye kunder til sitt gebyrfrie-visakort.

Bankia Bank ASA har nå 95. 000 kunder

– Vi er meget stolte over å levere så gode resultater etter bare tre års drift, sier adm¨. direktør Christina Åhlander i en kommentar.

Gebyrfri Visa kredittkort og Bankiakonto plasseringskonto.

Bankia sliter fortsatt med høye tapstall, i tredje kvartal var tapsføringene på 3,7 millioner kroner opp fra 3,2 millioner i samme periode i fjor. Hittil i år er det en nedgang fra 12,8 prosent i de ni første månedene i fjor til 10,3 millioner.

Netto renteinntekter er økt med 58 prosent i tredje kvartal fra 14,7 millioner i tredje kvartal 2003 til 23,2 millioner i samme periode i 2004.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere