RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Banket av ungdomskjæresten

Sist oppdatert:
Shabana Rehman (30) ble slått og mishandlet av ungdomskjæresten.

(SIDE2): På videregående var Shabana Rehman sammen med en gutt som mishandlet henne fysisk og psykisk. De var kjærester i tre år, skriver Dagbladet.

Skjulte volden
Det er i siste utgave av magasinet Henne at stand up-artisten og skribenten er en av tre gjesteredaktører, og forteller om den vonde opplevelsen.

- Jeg vil henvende meg direkte til offeret. Jeg skriver ærlig om hvordan jeg tenkte og hvordan jeg var fanget i forholdet. Vold er en reise gjennom skam og skyld. Nå vil jeg dele innsikt og vise at man kommer igjennom, sier hun.

Hun forteller om at kjæresten lugget, sparket henne i magen og skjelte henne ut. Shabana sminket blåveisen, skjulte mishandlingen og kapslet seg inn, bokstavelig og mentalt.

Hun ønsker imidlertid ikke å utlevere ungdomskjæresten.

- Veien ut av mitt psykiske fengsel er det jeg kan bidra med. Min vei fra å være offer til å slutte å være.

Vold mot kvinner
Neste uke kommer magasinet Henne med spesial utgaven. 41 sider er viet temaet vold mot kvinner. Gjesteredaktører som bidrar i det redaksjonelle arbeidet er Kadra Yusuf, Shabana Rehman og Mia Gundersen Leliënhof.

Vold mot kvinner er et alvorlig samfunnsproblem. Visste du at 20 000 norske kvinner årlig utsettes for vold fra nåværende eller tidligere samlivspartner? At mellom 1000 og 1200 kvinner til enhver tid bærer voldsalarm? Eller at det i 2006 ble anmeldt nesten 1000 voldtekter og voldtektsforsøk i Norge? skriver magasinet i en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere