Gå til sidens hovedinnhold

Banket foran politiet

- Jeg fikk et balltre slengt i hodet, sier Khaledoun Arabi (29).

Khaledoun Arabi ble banket opp av en gjeng med balltre, som blant annet resulterte i en brukket arm. Gjengen ga blaffen i at politiet, som ikke grep inn, ble vitne til volden. Årsaken til angrepet var en krangel, skriver Østlands-Posten.

Hendelsen skjedde i Nansetgata onsdag kveld.

- Hadde jeg ikke beskyttet meg, kunne det gått verre, sier Arabi til Østlands-Posten.

Gjengen som angrep han var fra en familie der Arabi har hatt en uoverensstemmelse med et familiemedlem. De to har også tidligere vært i tottene på hverandre.

Ukvemsord som falt på Nordbyen for en stund tilbake skal ha resultert i et sammenstøt mellom mannen og Arabi på Torget i Larvik dagen etter. Angrepet onsdag var en hevnaksjon.

- Feige
Arabi reagerer på at det var en gjeng som angrep han da han var alene.

- De var feige. Det var ikke tøft. Dette er noe alle kan klare, mener han.

Arabi ble oppmerksom på de to bilene som forfulgte han i Nansetgata. De kjørte etter ham i flere gater mens han mottok tekstmeldinger fra en 19-åring som satt i en av de to bilene. Mannen ville at Arabi skulle stoppe, men han kontaktet politiet. På høyde med biblioteket i Nansetgata kjørte bilen bak inn i støtfangeren hans for å få han til å stanse bilen. Da politibilen kom imot, valgte Arabi å stanse foran politibilen og gå ut.

- Fem-seks slag mot hodet
- Jeg fikk et balltre slengt i hodet, forklarer han overfor Østlands-Posten.

Gjengen lot seg ikke merke av at politiet satte på sirener og blålys og løp isteden etter Arabi nedover gata. I bakgården til Euronics kastet de seg over han og slo løs mot hodet og kroppen hans med balltre.

- Jeg fikk fem-seks slag i hodet, men fikk verken hjernerystelse eller begynte å blø. De slo alt de hadde, forklarer han.

Det var utenforstående som grep inn for å stanse angrepet. Vitner ØP har snakket med reagerer på at politiet ikke grep inn selv om de passerte stedet.

Politimennene i bilen der Arabi stanset, pågrep to av personene i gjengen som returnerte til bilen istedenfor å følge etter 29-åringen som ble angrepet.

Arabi, som selv har vært i det kriminelle miljøet, benekter at det vil bli en hevnaksjon etter angrepet onsdag.

- Jeg kommer ikke til å gjøre noe. Det er ikke verdt det.

Arabi hevder han ikke frykter et nytt angrep.

- Jeg er ikke redd for dem om de hadde vært hundre. Jeg er ikke redd for noen andre enn Allah, sier han.

Les flere saker hos Østlands-Posten her.