RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Banket opp med vaskekost

Sist oppdatert:
Voldsmannen gikk berserk med bensinstasjonens vaskefasciliteter.

(iBergen.no) Kostevolden endte med fengsel for 21-åringen.

Bevæpnet med vaskekost
Den unge mannen begynte å lage kvalm på Esso-stasjonen ved Oasen i Fyllingsdalen i fjor høst. Sterkt beruset gikk han til angrep på en annen kunde inne i bensinstasjonen, men ble kastet ut av personalet.

Han ble stående utenfor en stund før han siktet seg inn på vaskebøttene som sto plassert ved bensinpumpene. Fra en av dem fisket han opp en vaskekost og fulgte etter kameraten til kunden han nettopp hadde angrepet.

Slo over øyet
Videoovervåkning fra stedet viste at 21-åringen slo kosten like over øyet på mannen. Resultatet ble et fire centimeters overfladisk kutt i pannen.

21-åringen ble tiltalt for legemsbeskadigelse og fortalte under rettssaken at han ikke kunne huske episoden. Men fordi videobevisene var uomtvistelige erkjente han straffskyld.

- Kunne fått skade
Bergen tingrett refset den unge mannen, som flere ganger tidligere er bøtelagt for fyllebråk.

«Rettet mot ansiktet, like ved øyet, er det klart at volden hadde et betydelig skadepotensiale. (...) Det vises dessuten til at volden skjedde uprovosert.» skriver retten i dommen.

21-åringen ble idømt 75 dager fengsel.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere