*Nettavisen* Nyheter.

Bar stjal showet

I VENEZIA: Diane Kruger, Bar Rafaeli og Madonna er blant Hollywood-stjernene som har tatt turen til filmfestivalen i Venezia. Dette er det 68. året festivalen arrangeres. Foto: Getty Images

Kom i sexy buksedress. Se bilder fra filmfestivalen i Venezia.

02.09.11 17:24

(SIDE2): 31. august var årets Venice Fim Festival i gang.

Fra Hollywood til Europa
Med dette er det nok en gang duket for glamour og vakre kjoler. Festivalen er ennå ikke like stor som den i Cannes, men vi regner med at det vil komme flere moteøyeblikk som er verdt å få med seg.

Det er tydelig at selv om den lille svarte er det enkleste og mest vanlige alternativet, så har de fleste stjernene i år valgt å bruke enten farger eller hvitt - som jo trenden har vært i sommer. Kjoler med forskjellig print, oransje, rødt, leopard, skjørt og buksedresser er friske innslag. Det er fint å se at fargene blir med mot høsten også.

Kjoler med metalliske innslag er også populære.

For høye hæler
Onsdag kveld hadde filmen «Carnage» premiere. Kate Winslet - som har en av hovedrollene i filmen, var nydelige i en beige mide-kjole med glidelås på ryggen fra Victoria Beckham. Den klassiske filmstjernen hadde satt håret opp i en elegant hestehale.

Likevel var det Leonardo DiCaprios ekskjæreste, og «Sports Illustrated»-modellen, Bar Rafaeli (26) som stjal showet denne kvelden, skriver Daily Mail.

Modellen kom i en svart, tettsittende buksedress med blondedetaljer og knapper. Sminken ble holdt naturlig, med en gylden glød i kinnene og lett sotede øyne.

- Ett minutt før den røde løperen. Ønsk meg lykke til. Hælene mine er superhøye, skrev Rafaeli på Twitter like før hun ankom.

Den moteriktige tyske skuespilleren Diane Kruger har også, som vanlig, utmerket seg på den røde løperen. Onsdag kom hun i en blekrosa chiffonkjole med spagettistropper fra Elie Saab. Sammen med sølvfargede sko og et lite diamantarmbånd, var antrekket komplett.

Madonna holder koken
Med sin rynkefrie hud, og sunne glød, er det vanskelig å tro at Madonna er over 50. På premieren av «W.E.», som hun selv har regissert, kom hun i en grå kjole med røde sommerfugler, som var designet spesielt for henne av den italienske designeren Vionnet.

Med sine myke krøller, røde sko og matchende leppestift så 53-åringen ut som en klassisk Hollywood-stjerne.

Til tross for at hennes plettfrie ansikt har fått mange til å spekulere i om hun har lagt seg under kniven, insisterer Madonna på at hun er helt naturlig.

Se flere bilder fra filmfestivalen her:

4532

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag