*Nettavisen* Nyheter.

Barbie og Kens skjulte sexliv

Mannen bak Barbie-dukken var også kjent for andre ting. Foto: (Mattel)

Parets drøye designer og den kjekke mannedukken blir kledd av.

09.01.09 20:29

(730.no) De som har lekt med Barbie og Ken kan ha blitt fristet til å ta av de små klærne og la plastikkparet få omfavne hverandre. Dukkene har tross alt et ganske sexy image.

Nå kobles lekens virkelige bakgrunn til sex og skandaler via boken «Toy Monster: The Big, Bad World Of Mattel», hvor fabrikantens kjente designer Jack Ryan blir brutalt avkledd.

Saken er levert av 730.no

- En gang sa han til meg at han elsket meg fordi jeg var så høy at han kunne stikke nesen i puppene mine når han klemte meg, forteller hans venninne Gwen Florea i boken, skriver avisen New York Post. Den barmfagre modellen var stemmen til flere av de snakkende Barbie-dukkene.

Ryan, som var skuespiller Zsa Zsa Gabors sjette ektemann, blir av forfatteren Jerry Oppenheimer avslørt som en «skikkelig 70-talls-swinger» med «et manisk behov for seksuell tilfredstillelse». Barbie-designeren skal ofte ha organisert ville orgier i sin Bel-Air-luksusvilla.

Luksusprostituerte
- Da Jack snakket om å lage Barbie, var det som å høre noen snakke om en seksuell episode, nesten som å høre på en seksuelt pervers person, forteller hans venn Stephen Gnass i boken, som også hevder dukkemannen bestilte luksusprostituerte fra sitt Mattel-kontor.

Barbie og Ken skal ha blitt oppkalt etter barna til firmaets grunnlegger Ruth og Elliot Handler, noe Ken ifølge «Toy Monster» ikke så på som ære da han vokste opp. Dukken mangler kjønnsorgan.

LIL' KIMS OPPBLÅSBARE BARBIE-SEXDUKKE PUNKTERTE

Selv om Ken Handler var gift med tre barn og hadde mange kvinnelige elskere, mener forfatteren at han var involvert med flere menn. Ifølge 730.no ble Ken diagnosert med AIDS i 1990 og døde i New York fire år senere.

Boken putter også Mattels angivelige absurde forretningskultur og spesielle historie under mikroskopet. Selskapet opererer i 140 land og har hatt en rekke eksentriske ledere siden oppstarten i 1945.

«Toy Monster: The Big, Bad World Of Mattel» kommer i salg 24. februar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag