RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barcelona deltar på Toppfotballdagen

Sist oppdatert:
Barcelona, PSV, Rosenborg og Telenor står alle på programmet når årets Toppfotballdag arrangeres på Lillestrøm lørdag 9. november. I tillegg debatterer fotballedere temaet talentutvikling i norsk fotball.

Det er andre året på rad NTF arrangerer Toppfotballdag, og 120 påmeldte kan se frem til et spennende og lærerikt program lørdag.

TV 2s Christian Paasche leder seminaret på Thon Arena hotell på Lillestrøm, og deler av fagdagen blir sendt på TV 2 SPORT seinere.

Unik avtale

Lander Unzueta fra FC Barcelona, klubben som valgte en ny markedsstrategi da de inngikk avtale med UNICEF.

Etter 107 år med reklamefrie drakter bestemte FC Barcelona seg er å gi bort draktreklame og millioner av kroner. Klubben inngikk samarbeid med UNICEF som er FNs hjelpeorganisasjon for barn. Barcelona forplikter seg til å bruke rundt 12 millioner kroner årlig på internasjonalt hjelpearbeid.

I tillegg får UNICEF verdien av å ha logoen sin på den rød og blå-stripete trøyen. Klubben gir dermed fra seg muligheten til å tjene 20 millioner euro på en trøyesponsor! Direktør Lander Unzueta i FC Barcelona Foundation, forteller om bakgrunnen for den unike avalen og erfaringene så langt.

RBK i 2012

I foredraget "Rosenborg i 2012, Stolt fortid - Stor Fremtid" presenterer Norges mest suksessrike klubb sine fremtidsvisjoner.

Rosenborg står med sine 20 seriemesterskap, og ikke minst sine 11 deltagelser i verdens beste klubb turnering Champions League, i en særstilling i norsk fotball. Samtidig har de siste årene vist at konkurransen er tiltagende fra andre klubber i Norge, og Norden for øvrig.

I foredraget får vi fremlagt noen fremtidsvisjoner om hvordan Rosenborg vil benytte sin stolte fortid til å bygge en spennende fremtid. Vi vil også få korte glimt inn i hvorledes noen andre sentrale klubber i fotball-Europa har posisjonert seg de siste årene.

Fokus på talent

Edward Sturing fra PSV Eindhoven holder foredrag slik driver den nederlandske toppklubben sitt talentarbeid.

Edward Sturing er tidligere profesjonell fotballspiller, og trener i nederlandsk æresdivisjon. I dag er han talentsjef i storklubben PSV Eindhoven. Klubben satser målrettet på talentsatsingen og tar tidlig hånd om talentene som får kombinert skole og fotballundervisning i regi av klubben. PSV dyrker bevisst teknikktrening med de unge. Kan norske klubber lære av PSV? Hvordan bør vi legge opp talentsatsingen her hjemme? Det blir debatt med kjente norske fotballpersonligheter.

Telenors fotballsatsing

Fotballdirektør Christian Bernau i Telenor / Canal Digital vil gi publikum er innblikk i hvordan de vurderer medierettigheter i et fremtidsperspektiv. Her får vi et innblikk i hvordan fotballrettighetene, verdien og utnyttelsen vil endre seg i årene som kommer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere