RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bård Torgersen banket opp

Sist oppdatert:
Natt & Dag-journalisten som skrev en artikkel om sex med muslimske kvinner, skulle bli banket opp.

I stedet ble en mann med samme navn rundjult. Den uheldige mannen hadde tilfeldigvis det samme navnet som Natt & Dag-journalisten.

Natt & Dag-journalist Bård Togersen hadde skrevet "En guide til å få sex med muslimer" i siste nummer av gratisavisen. Ungdomsgjengen ble så provosert av artikkelen journalisten hadde skrevet om sex med muslimske kvinner, at den syntes han trengte en real omgang, melder Aftenposten.

Rundt 15 gutter i alderen 15 til 18 år gikk til løs på navnebroren til Bård Torgersen.

– Jeg var på vei opp trappene til leiligheten min da jeg ble stanset av rundt 15 pakistanske gutter, som lurte på om jeg var Bård Torgersen. Da jeg sa at det var meg, spurte de om legitimasjon. Etter å ha sett sertifikatet mitt, ville de ha ytterligere bevis på at jeg var Bård Torgersen. Da jeg åpnet lommeboka på nytt, så de tilfeldigvis et rabattkort fra Natt & Dag, og da smalt det, forteller 31-åringen til avisen.

Det var mest de dristige bildene av muslimske jenter som illustrerte artikkelen, som provoserte gjengen. Ifølge redaktør Gaute Drevdal i Natt & Dag er artikkelen et forsøk på å starte en debatt om seksuell frigjøring blant muslimske kvinner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere