*Nettavisen* Nyheter.

Bård Tufte om angsten

Foto: Åserud, Lise (SCANPIX)

- Jeg dro hjem til moren min, som alle menn gjør når de får problemer, sier han.

29.01.14 11:00

(SIDE2:) I et nytt portrettintervju med KK forteller Bård Tufte Johansen om smellen han fikk da han skulle lage fiskeprogram i Patagonia for NRK.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Blitt greiere å snakke om

- Det er heldigvis blitt greiere å snakke om det nå, de fleste trenger jo å gå i terapi en gang i løpet av livet. Det har gjort at jeg ser større på ting, forteller han til KK. Han sier at han ikke tror noen har vondt av å føle på en smell.

I hele høst har han forberedt showet «Mann (44) snakker om» . Det begynte allerede i vår med anmeldelser for Dagbladet der den eldre mannen anmeldte tenåringsfenomener som for eksempel Justin Bieber-konserten.

Bård Tufte Johansen sier at terapien hjalp, men at han ikke vet hvor angsten kom fra. Han var på høyden av det meste, og så sa det bare bang.

Samfunnsrefser og annet

I reklamen for showet hans heter det; «Nå snakker han om blant annet sykkelseter, mammablader, islam og bark fra Plantasjen, om å være arbeidsgiver for polske håndtverkere, inneklemte dager, hærverk og diffuse muskel- og skjelettlidelser. Dette blir standup tettpakket med høydepunkter; personlig, varmt og skjevt fra en Mann (44)».

I fjor valgte Harald Eia og Bård Tufte Johansen å bryte samarbeidet med NRK og heller ta «Brille» til TVNorge, men de ønsket også å tenke nytt og individuelt etter mange år i statskanalen.. Ifølge Bård Tufte Johansen hadde også NRK sagt at de ikke hadde råd til å ta en ny runde.

- Vi hadde «Brille» på NRK i fjor, og følte det har gått bra også i år. Da NRK sa at de ikke hadde penger til 2013, var det en veldig «clean» overgang, sa han til VG. På spørsmål om de tjente mye penger på det, sa han.

- Ha, ha, ha. Vi tjener mer enn Jens, men mindre enn sjefen i Entra, mye mindre, sier Johansen til VG.

LES MER:NRK-suksesser flopper på TVNorge

Ved siden av å forberede showet sitt, har Bård Tufte Johansen blitt en ivrig twittrer som både sparker oppover og til siden. Noen av meldingene kan du lese under her.

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.