RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bare et midlertidig brudd, Harry?

BLIR SAMMEN IGJEN? Chelsy og Harry møtes i skjul.
BLIR SAMMEN IGJEN? Chelsy og Harry møtes i skjul. (Scanpix)
Sist oppdatert:
Britiske hoffeksperter tror ikke på at det er helt over og ut for prinsen og Chelsy.

(SIDE2): Forrige uke bekreftet både prins Harry (24) og Chelsy Davy (23) at de har gått hver til sitt etter fem år sammen. Men det vil ikke britiske hoffreportere ha noe av.

Ingen grunn
Magasinet Hello! mener bruddet bare er et stunt fra parets side og at de to snart vil finne tilbake til hverandre. Bakgrunnen for spekulasjonene er at verken Harry eller Chelsy har gitt noen spesifikk grunn til at de gjorde det slutt.

Chelsy og prinsen var på ferie på paradisøya Mauritsius - og de to skal ifølge kilder til magasinet ha kalt ferien for den beste noen gang.

- De sa begge to at de hadde hatt det fantastisk sammen og det virker absolutt ikke som om det hadde vært noen krangling angående deres fremtiden sammen. Det er ingen åpenbar grunn til at de har gjort det slutt, sier en kilde.

Les også:- Jeg elsker Chelsy, men...

Snakker sammen
Etter fem år sammen skal paret ha gått fra hverandre som venner og de har også forblir venner som snakker sammen.

En kilde ved Clarence House skal ha fortalt til magasinet at Harry og Chelsy kan ha tatt en kunstpause for å gjøre egne ting hver for seg en stund, men at dette ikke er det siste vi får se av det unge paret.

Tok en pause
Grunnene til bruddspekulasjonene kan være at storebror William (26) og hans Kate Middleton (27) tok en kunstpause i 2007. De lurte den pågående britiske pressen og fikk seks uker i ro og fred (men selvsagt med tabloide overskrifter om bruddet...).

De fant som kjent tilbake til hverandre og det kan jo være at den zimbabwefødte Chelsy og Harry også faktisk gjør...

Les også:Chelsy fikk råd av Kate

Militærtrening
Prinsen startet denne uken treningen til helikopterpilot i det britiske flyvåpenet RAF.

Ifølge The Sun skal Harry være svært ivrig etter å komme seg bak helikopterspakene og opp i luften, men det blir en stund til ennå. 24-åringen skal trene i over 18 måneder før han er ferdig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere