*Nettavisen* Nyheter.

Bare ræva!

Er det akseptabelt for Vålerengaspillere å annonsere for pizza – i rein netto?

Klikk på bildet for å forstørre.

Det var etter Toros innledningsforedrag lørdag morgen at Brix forlangte ordet:

- Gutter; det har kommet ungdommen for øret at Bolthof for noen år siden deltok i en reklamekampanje for et pizzafirma. ”Skinke og champignon”, het det i annonsen – hvorpå Bolt stilte helt naken, med skinka bar! Hvis ikke dette er pay, skjønner jeg ingen ting. Enig?

Botas størrelse ble ikke endelig fastsatt, men den ligger an til å bli huge – og bare en gang tidligere har jeg opplevd maken til enstemmighet i troppen. Den anledninga inntraff faktisk også denne uka, da administrasjonens Anita Alexandersen hadde våga seg inn i garderoben. Hun ville vite om noen kunne tenke seg å glimre med sitt nærvær når damelaget serieåpna førstkommende lørdag?

Anita: - Er det noe som har et naturlig og godt forhold til damefotball?
En eller annen: - Stefan!
Anita: - Eller som kanskje har en relasjon?
En eller annen: - Stefan!

Nå endte det hele med at Brix – den gutten tar grep – tok ansvar for å få med seg et par andre, og det er vel naturlig å tenke seg at Stefan ble en av de utvalgte. Hvorfor det skulle oppfattes som en byrde å se de flotte VIF-jentene i aksjon, overgår for øvrig min fatteevne.

Klikk på bildet for å forstørre.

Til slutt akter jeg å markere datoen 25. april 2009 som en merkedag i Vålerengas historie. Da 20 mann skulle dele seg inn i ”ung mot gammel”, havna Daniel Fredheim Holm hos old boys! Han markerte begivenheten ved å delta på peptalk med motstanderlaget (!) - hvilket ga resultater, i og med at ungdommen feide over gamlingene til 6-4.

Old boys gikk med andre ord på ræva, uten Martin Andresen på laget. Han er skada, og du lurer kanskje på hva som egentlig feiler manageren?

- Jeg måtte gå ut i kampen mot Brann, etter et spark. Jeg har rett og slett vondt i ræva!

Dermed registrerer vi også dette som en idrettsskade, på linje med jumpers knee: Vondt i ræva!

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Eirik Førde , Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.