Barn flydd til sykehus med luftambulanse etter påkjørsel

Et tre år gammelt barn er sendt til Ullevål sykehus etter å ha vært involvert i det som betegnes som en arbeidsulykke ved Abra Havn i Dyreparken i Kristiansand. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Et tre år gammelt barn er sendt til Ullevål sykehus etter å ha vært involvert i det som betegnes som en arbeidsulykke ved Abra Havn i Dyreparken i Kristiansand. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

To barn er involvert i en ulykke med et elektrisk kjøretøy i Kristiansand Dyrepark.

12.07.19 20:28

Ifølge NRK er barna tre og seks år gamle. Det er det yngste barnet som ble fløyet til sykehus.

Akuttmottaket på Sørlandet Sykehus skriver på Twitter at det var en jente og en gutt involvert i ulykken. Et av barna er tilsynelatende uskadd, mens det andre skal være alvorlig skadd. Dette barnet er sendt til Oslo Universitetssykehus.

Første melding fra Agder politidistrikt var at det var ett barn som hadde blitt påkjørt og så blitt fløyet til sykehus i luftambulanse. Nå melder Kristiansand Dyrepark at det er to barn som har vært involvert i ulykken.

- To barn er blitt skadet i en ulykke i Abra Havn, der et av Dyreparkens elektriske kjøretøyer var involvert, skriver Dyreparken i pressemeldingen.

ABRA HAVN: Ulykken skal ha skjedd i Abra Havn i Kristiansand Dyrepark.  Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)

De skriver videre at førstehjelper var raskt på stedet, og at et barn har blitt fløyet til sykehus med luftambulanse, og at det andre barnet har blitt kjørt til sykehus i ambulanse.

Klokken 11.52 melder Agder politidistrikt at et av barna fremstår som uskadd etter hendelsen, og at det andre var ved bevissthet da det ble fraktet bort med luftambulanse.

- Det er et barn som er blitt påkjørt. Vi vet ingenting om skadeomfanget enda. Nødetatene har konsentrert seg om å ta hånd om barnet, og så skal vi nøste opp i det andre etterhvert, uttalte operasjonsleder i Agder politidistrikt, Sveinung Alsaker til Nettavisen klokken 11.00

LUFTAMBULANSE: Et barn er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en påkjørsel i Abra havn, som er en del av Kristiansand Dyrepark. Foto: Skjermdump/Google maps

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.