RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barn ønsker seg iPod og iPad

Foto: Marcio Jose Sanchez (AP)
Sist oppdatert:
En undersøkelse viser at barn i større grad ønsker seg teknologiske leker til jul.

I følge en undersøkelse av Duracell Toy, gjengitt på danske mobilsiden.dk, ser det ut til at det kan gå mot tyngre tider for julenissens lekefabrikk på Nordpolen. Barn ønsker seg nemlig i større grad teknologiske dingser under treet.

Rapporten peker på at det er spesielt Apples sterke merkevarer iPhone 4G, iPod Touch og iPad som står øverst på ønskelisten, og danker ut de mer tradisjonelle lekene som leketøysforretninger fører.

Les også: 10 trygge actionspill for barn

Blant barn i alderen 5 til 16 år er det hele 4 av 10 av de rundt 2000 spurte som ønsker seg et Apple-produkt i julegave i år, og trenden er klart økende jo eldre barna er.

Det kan gå mot en dyrere jul for de som ønsker å oppfylle barnas julegaveønsker i år. En iPod Touch koster i skrivende stund tett i underkant av 2000 kroner på Apple sin egen nettbutikk, og en iPhone 4G i underkant av 5000 kroner på samme plass.

iPad er forventet lansert i løpet av november her i Norge. I tillegg til en prislapp over 4000 kroner, må nok også potensielle leveringsproblemer vurderes inn i regnestykket.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere