RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barnas jul i kirken

Sist oppdatert:
Det var barnas dag for de kongelige i kirken 1. juledag.

(SIDE 2 ): Kong Harald og dronning Sonja tok med seg barn og barnebarn i Holmenkollen kapell første juledag.

Se bildene nederst i saken!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Marius hos pappa
Kronprinsesse Mette-Marits eldste sønn Marius feirer jul med sin far i år, men de to yngste kronprinsbarna, Ingrid Alexandra og Sverre Magnus, var med sine foreldre og besteforeldre i Holmenkollen kapell.

Les: Her feirer de jul

Tegnet
Ingrid Alexandra underholdt seg selv under prekenen ved å tegne tegninger til dronning Sonja, mens lillebror Sverre var mest interessert i juletreet.

(saken fortsetter under bildet)

Les: Kongelig julekos

Märtha Lousie i Lommedalen
Märtha, Ari Behn og barna pleier å gå i Lommedalen kirke 1. juledag, og også i år fant de veien hit, sammen med Ari Behns familie, som de har feiret jul sammen med hjemme i Lommedalen, melder NTB.

Også familiens siste tilskudd, Emma Tallulah, var med i kirken.

Både i Lommedalen og i Holmenkollen var det kvinnelige prester som forrettet 1. juledag. Margit Holte i Lommedalen, og Marit Skjeggestad i Holmenkollen.

Felles lunsj
Etter de respektive kirkebesøkene møttes hele storfamilien til lunsj hos kong Harald og dronning Sonja på Kongsseteren, der kongeparet i år feirer jul sammen med kronprinsfamilien.

Da kongeparet og kronprinsfamilien skulle dra fra kapellet, løp Sverre av gårde og måtte fanges inn av pappa, mens Ingrid klatret på gjerdet ved kirketrappen.

Men da mamma Mette-Marit sa at nå ventet Lille Ma (Maud Angelica) hjemme, var hun ikke vanskelig å få inn i den ventende bilen, skriver NTB.

Den lille prinsessen var riktig elegant i brun kåpe med skinnkant rundt hetten og med håret flettet i to små fletter som var festet i en lys sløyfe på bakhodet.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

1338

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere