RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barne-TV-konsept fra Westerdals-elever

Sist oppdatert:
Kaja Knoph Østlie, som i fjor ble sett forslått på hele førstesiden i Dagbladet etter å ha hoppet i Holmenkollbakken, lager nå barne-TV.

Sammen med medelev Alla-Valeria Nersesian ved Westerdals og tekstforfatter Dag Hansteen lager Knoph Østlie "Aktuelt for barn". Ifølge dem selv er det et helt nytt barne-TV-konsept.

- I dag får barna dyttet på seg alle overskriftene, mens innholdet kommer i et språk og en form som de kan ha vanskelig for å forstå, sier Kaja Knoph Østlie i en pressemelding.

- Meningen med dette er ikke å dra barna enda tidligere inn i voksenverden. Ideen er snarere en erkjennelse av at barna allerede eksponeres for det meste, sier Alla-Valeria.

Det nærmer seg utplassering for de 50 elevene ved siste året på

Westerdals School of communication og barne-TV-konseptet er et stunt i forbindelse med utplasseringen. Det er hard kamp om plassene.

- I dårlige tider nytter det ikke å vente på at noe skal skje, man må ta initiativet. Om noe går galt er det bare å prøve på nytt, sier Knoph Østlie.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere