*Nettavisen* Nyheter.

Barnefar bandt hund bak bilen og ga full gass

BUNDET: Gatehunden Paco (5) ble dratt etter en bil i stor fart i forrige uke. Sjåføren av bilen hevder hunden hadde bitt sønnen hans. Skjermdump: Youtube

Hevder gatehunden Paco (5) hadde bitt sønnen.

26.12.14 21:28

Den 45 år gamle mannen skal ha forklart til politiet at han ønsket å gi hunden en lekse fordi hunden ifølge ham skal ha bitt sønnen hans, skriver Daily Mail.

Han tok derfor et rep og bandt gatehunden til bilen i forrige uke. Han kjørte så rundt i området - i det som ifølge vitner skal ha vært stor fart.

Klikk på bildet for å forstørre.

SKADD: Gatehunden Paco brakk fire ben og flere sår etter å ha blitt dratt etter en bil i stor fart. En 45-år gammel familiefar hevder han ville lære hunden en lekse fordi den skal ha bitt sønnen hans. Dette bildet er tatt av Paco kort tid etter at naboer klarte å stanse bilen.  Foto: Facebook


Måtte blokkere bilen
Gatehunden Paco er et fast inventar i boligområdet i Salamanca de Monterrico i Peru. Han skal være elsket av mange i nabolaget, og flere naboer skal ha gjort sitt for å stoppe bilen som hunden hang etter.

Redningen kom da noen lokale klarte å blokkere bilen, slik at mannen ble tvunget til å stoppe.

Gatehunden ble så tatt med til veterinær, og det viste seg at han hadde pådratt seg fire brukne ben, sår på potene og mistet også flere klør. Hunden skal også ha innvendige skader som følge av at mannen skal ha sparket den flere ganger før han bandt den fast i bilen.

Klikk på bildet for å forstørre.

SÅR: Paco fikk sår på alle potene etter å ha blitt dratt etter bilen. Foto: Facebook

- Tviler på at han har bitt
Paco-saken har skapt stor oppmerksomhet i lokalmiljøet, blant annet har det blitt arrangert protester mot mannens handlinger. Under protestene ble det argumentert med at hunden aldri har bitt noen tidligere.

- Alle rundt her kjenner Paco. Han er veldig vennlig og det er derfor han får mye mat og blir i området. Ingen har noen gang hørt at han har bitt noen og vi tviler sterkt på at han har bitt mannens sønn, sier en nabo.

Barnefaren jobber blant annet som frivillig brannmann i området. Mannens sjef på brannstasjonen, Gonzalo Lostaunau Silva, sier 45-åringens handlinger ikke representerer brannstasjonens verdier, og at det er det motsatte av de verdiene brannmennene står for.


Her kan du se videoen - vi advarer mot sterke bilder:

HTML EMBED


Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.