Barnefotballskolen 2010

18.05.10 11:07

Barnefotballen i Vålerenga er foreldredrevet og basert på positiv frivillighet. Fotball er gøy og populært, og det er mange som gjennom fotballen finner en verdifull aktivitet både for store og små. Vi i Vålerenga vil gjennomføre fotballskole for barn i løpet av september 2010.

Fire kvelder

Fotballskolen vil foregå onsdag 8. ,15. , 22. og 29. september 2010 fra kl. 17.15 - 18.15, totalt fire ganger. I år vil det være trenere fra klubbens barneavdeling som stiller som instruktører.

Her ønsker vi å engasjere barna i nærmiljøet, og gi dem en innføring i fotballspillets mange gleder. Fotballskolen er klubbens beste mulighet til å inkludere nye spillere og opprette nye lag i disse årsklassene, så fotballskolen vil kunne danne grunnlag for etablering av nye lag.

Målgrupper

Målgruppene vil denne gangen være gutter og jenter født i 2006, 2005, 2004 og 2003.

Fotballskolen vil bli avholdt på Vallefeltet. Fotballskolen starter med oppmøte og registrering onsdag 8. september kl. 16.30 i Brakka. Den første økta kan bli litt kortere grunnet registrering. Erfaring tilsier at fotballskolen blir fulltegnet, og det blir førstemann til mølla prinsippet som gjelder.

Praktisk informasjon

Påmeldingene skjer ved å sende en epost til barnefotballskolen@vif.no
Deltakeravgiften er kr 650,- og betales til kontonummer: 6049 05 38847.
Merk betalingen med navn på barnet og fødselsdato.
Alle deltakere vil få ball og t-skjorte.
Deltagelse forutsetter at deltageravgiften er betalt og at kvittering medbringes første dag for registrering.

Eposten må inneholde navn, adresse og fødselsdato/år på barnet. I tillegg må navn, telefon og epostadresse på foresatte være med.

Ved påmelding vil dere få ytterligere informasjon om skolen og satsningen som gjøres ellers i barnefotballen i Vålerenga.
Dersom dere har noen spørsmål, kan dere ta kontakt på e-post barnefotballskolen@vif.no

Velkommen til fotballskole på Valle!

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.