Gå til sidens hovedinnhold

Barnehage-lavvo tok fyr

Barnas lavvo er ødelagt etter en brann mandag kveld. Les politiloggen her!

MORTENSRUD: Mandag kveld ble det meldt om at det brant i lavvoen som står i Stenbråten barnehage på Mortensrud. Brannen ble slukket, men denne populære plassen i barnehagen er ødelagt.

Overbetjent Dag Harald Drevsjø forteller at de stadig har oppdrag i dette området og at det oppholder seg en del ungdom her. Saken blir fulgt opp.

Nordstrands Blad omtalte et liknende på samme sted tilfelle allerede i 2007.

Godt voksen nasker

HOLMLIA: Mandag ettermiddag meldte Spar-butikken i Dyretråkket på Holmlia at de stadig hadde en voksen mann som forsynte seg fra hyllene. Dette hadde han gjort flere ganger.

Han var ikke villig til å vise legitimasjon til personalet. Men da politiet kom, var han mer samarbeidsvillig. 56-åringen, som ikke var fra nærmiljøet, ble bortvist av politiet og anmeldt av forretningen.

Ung nasker

MUNKELIA: Tirsdag kveld meldte Kiwi i Langbølgen på Munkelia at de hadde en ung gutt som stjal snus. Politiet kom og tok hånd om en 16-åring. Han ble kjørt hjem til foreldre, og saken følges opp av forebyggende avdeling på Manglerud politistasjon.

Røkte vannpipe

BRYN: Tirsdag morgen ble det meldt om at det var fyrt opp bål i Fyrstikkbakken på Bryn. Da politiet kom til stedet, viste det seg at en mann hadde laget et lite bål for å få varmet opp en vannpipe.

Sykkel mot sykkel

LJAN/HAUKETO: En person ble tirsdag ettermiddag kjørt til Ullevål sykehus med hjernerystelse. Skaden kom da to syklister kjørte på hverandre i Ljabruveien mellom Hauketo og Ljan.

Kjørte på skilt

ULSRUD: Tirsdag ettermiddag kjørte en bil ned et skilt i Ulsrudveien. Fører var borte da politiet kom til stedet, men de fant frem til bileiers adresse. En 58 år gammel kvinne måtte blåse for alkotest, men denne var negativ.

Fant hasj og utstyr

BRATTLIKOLLEN: En politipatrulje stoppet sent tirsdag kveld i Sandstuveien på grunn av at den ikke hadde baklys. Da bilen ble undersøkt, fant de brukerutstyr, og på en 20 år gammel passasjer ble det funnet noe hasj.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai