*Nettavisen* Nyheter.

Barnehageansatt siktet for besittelse av overgrepsbilder i Hedmark

Hamar (NTB): En barnehageansatt i Hedmark er varetektsfengslet i to uker, siktet for å være i besittelse av overgrepsbilder av barn.

Mannen ble ifølge Hamar Arbeiderblad pågrepet sist onsdag mens han var på jobb i barnehagen. Fredag samtykket den siktede i Hedmarken tingrett til varetektsfengsling i to uker i full isolasjon.

Politiet har beslaglagt datautstyr, mobiltelefon og kameraer for å sikre bevis mot mannen, som nå er suspendert fra stillingen sin i den aktuelle barnehagen på Hedmarken.

- Alt materiell tyder på at mannen har lastet ned alt fra internett, og han har derfor ikke tatt noen ulovlige bilder eller filmer selv, sier politiadvokat Liv Hilde Nytrøen til NRK.

Pågripelsen skjedde etter at politiet hadde fått inn en anmeldelse mot den barnehageansatte, men politiet vil ikke si hva som var bakgrunnen for anmeldelsen. Den siktede mannen er ukjent for politiet og er ikke tidligere straffedømt. Politiet vil ikke si noe om mengden overgrepsbilder som er funnet hos mannen, og det er ikke kjent hva slags stilling han hadde i barnehagen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag