RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Barnerov» endte med bryllup

Sist oppdatert:
Donald Trumps ekskone giftet seg - med en 24 år yngre mann.

(SIDE2): 59 år gamle Ivana Trump fornekter seg ikke. Hun har nå giftet seg med italienske Rossano Rubicondi (35).

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

I starten var det mange som regnet med at dette var et forhold som ville ta slutt etter kort tid. Men nå har de to trosset aldersforskjellen på 24 år og giftet seg, melder Splash News.

På barnerov
Tidligere har Ivana uttalt at hennes unge kjæreste er en av årsakene til at hun selv holder seg godt.

- Å ha en ung elsker holder meg også aktiv. Det er bedre å være på barnerov enn å være pleierske, sa hun som gjest på talkshowet Paul O'Grady Show i fjor sommer.

Les hele saken: - Ung elsker og hardkokte egg

Lørdag giftet de to seg på den eksklusive klubben Mar-A-Lago i Palm Beach. Denne prakteiendommen eies av Ivanas eksmann, Donald.

Han var til stede sammen med deres felles barn Donald jr. (30), Ivanka (26) og Eric (24) og 500 andre gjester. Som om det ikke var nok å feire i eksmannens hus sammen med han personlig var det søsteren til Donald Trump, dommer Maryanne Trump Barry, som utførte seremonien lørdag.

Ivana og Rossano har vært sammen i seks år, så sistnevnte vet nok hva han går til når han nå formaliserer forholdet. Dette blir Ivanas fjerde ekteskap. Donald og Ivana Trump var gift i 14 år før de gikk hver til sitt.

I beste Trump-stil ble de ikke spart på noe

- Ung sjel
Teamet for bryllupet var «En midtsommernatts drøm», og Trump bar tre forskjellige rosa kreasjoner i løpet av kvelden. Et 24-manns orkester var importert fra Paris og en over tre meter høy sjokoladekake ble fløyet inn fra Tyskland til Ivanas store dag.

Gjester som Kathy og Rick Hilton (foreldrene til Paris) og skuespiller George Hamilton var til stede på middagen, som ble holdt i samme sal som Donald og Melania Trump giftet seg i for tre år siden.

- Det føles riktig, fortalte Ivana da forlovelsen ble kunngjort i høst. Hun beskriver ektemannen, som kun er fem år eldre enn hennes eldste sønn, som en «fantastisk fyr med mye talent».

- Hun er en fantastisk kvinne. Vakker, smart, sexy, mektig, suksessfull, ung i sjelen..., har Rubicondi sagt om sin nye kone.

Ingen har foreløpig meldt om at Donald Trump ga noen sparken i løpet av nattens festligheter.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere