RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barneskole i Oppegård rasert i brann

Tårnåsen (NTB): To av fløyene på Tårnåsen skole i Oppegård i Akershus ble totalskadd etter brannen som herjet skolen tirsdag kveld og natt til onsdag. Politiet tror brannen er påsatt.

- Store deler av skolen har brent ned natt til onsdag. Elevene skal ikke møte på skolen onsdag. Nærmere beskjed kommer i løpet av dagen er beskjeden på skolens nettsider.

Brannmannskaper både fra Follo og Oslo rykket ut til brannen som ble meldt 20.23 tirsdag kveld. Først ved 2.30-tiden natt til onsdag var flammene under kontroll.

- Brannmannskapene er på stedet og driver etterslokking, opplyser operasjonsleder Rune Persen i Follo politidistrikt til NTB ved 5.30-tiden onsdag morgen.

Årsaken til brannen er ikke endelig avklart, men politiet har vært i kontakt med fire gutter i 12-årsalderen som de vil ta en lengre samtale med onsdag morgen.

- Vi har hatt kontakt med fire gutter i 12-årsalderen på stedet. Disse er nå sendt hjem til foreldrene, men vi vil ta en ny prat med dem i morgen, sier operasjonslederen til NTB. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere