RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barnestjerne ble narkoman

Sist oppdatert:
Jodie Sweetin taklet ikke tilværelsen etter at hennes rolle som lille Stephanie Tanner i TV-serien «Under samme tak» tok slutt.

(SIDE2): Skuespilleren Jodie Sweetin innrømmer nå at hun har vært avhengig av narkotika i årevis. Daglig inntok hun metaamfetamin som er et livsfarlig og oppkvikkende stoff, skriver danske Ekstra Bladet.

Sweetin spilte lille Stephanie Tanner, den mellomste søsteren i familien i TV-serien «Under samme tak», eller «Full house», som har blitt vist på TVNorge.

Da serien tok slutt i 1995 begynte Sweetin å få problemer. Hun var da 13 år gammel, og tilværelsen som arbeidsløs gjorde henne deprimert.

Levde et dobbeltliv
Sweetin giftet seg med en politimann som 20-åring. Likevel kjedet hun seg så fælt

da hun ble arbeidsløs igjen for to år siden at den nå 24 år gamle barnestjernen begynte å eksperimentere med narkotika. Til slutt ble hun avhengig av metaamfetamin.

Hun innrømmer at hun levde et dobbeltliv. Mannen visste ingenting om rusproblemene, og de er nå i skilsmisseforhandlinger.

Lagt inn til avvenning
Det var en håndfull av hennes tidligere kollegaer fra TV-serien, blant andre Olsen-tvillingene, som lyktes i å overtale Sweetin til å bli lagt inn på en avvenningsklinikk i seks uker. Hun ønsker nå å fortsette skuespillerkarrieren.

- Nå vil jeg lage film eller TV-serier. Jeg håper ikke dette er det siste folk hører fra meg, uttaler den tidligere barnestjernen til TMZ.com.

Olsen-tvillingene i samme bås
Jodie Sweetin er ikke den eneste av barnestjernene i «Under samme tak» som har fått problemer i ettertid.

Tvillingduoen Mary-Kate og Ashley Olsen spilte begge lillesøsteren til Stephanie Tanner. Begge jentene har vært i søkelyset hele livet, men Ashley Olsen fikk ekstra oppmerksomhet av media da det ble kjent at hun ble behandlet for spiseforstyrrelser. I tillegg skal hun ha knust et hotellrom, og har blitt fremstilt for rusa på dop og alkohol av et ukeblad.

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere