RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Baron Cohen gjorde Kim Jong-il-stunt på rød løper

Los Angeles (NTB-AFP): Sacha Baron Cohen vakte oppsikt på den røde løperen under årets Oscar-utdeling da han lot som om han helte asken av Nord-Koreas tidligere diktator Kim Jong-il på en journalist.

Den britiske skuespilleren og komikeren møtte opp på den røde løperen i full uniform, kledd som rollefiguren han spiller i filmen «Diktatoren».

Komikeren hadde tidligere blitt advart mot å gjøre et stunt under Oscar-festen, og arrangørene uttalte tidligere denne uken at Baron Cohen ikke ville være velkommen dersom han kom utkledd som diktator.

Med to kvinnelige vakter i uniformer og røde alpeluer ved sin side, fortalte Baron Cohen journalisten Ryan Seacrest at han var ikledd Galliano.

Med en urne med bilde av Kim Jong-il i hendene, ble Baron Cohen så spurt om hvorfor han gledet seg til å delta på Oscar-utdelingen.

- Det ga meg en mulighet til å bringe min gode venn og tennispartner Kim Jong-il, svarte komikeren, samtidig som han lot som om han mistet grepet på urnen slik at den falt og aske drysset ned på journalistens svarte dress. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere