RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Baronen vil ha din mening

Sist oppdatert:
- Nå skal jeg få stylistene frem i rampelyset, forteller kjendisdesigner Kjell Nordström. Han skal kåre Norges beste stylist, og til det trenger han din hjelp.

(SIDE2):- Det er stylistene og fotografene som har makten i moteverden. Det er de som plukker ut og tolker dagens motebilde, forteller Kjell Nordström alias Baron Von Bulldog.

Etablerte vs. ferske stylister
Baronen er selv stylist og designeren bak Baron Von Bulldog. Nå vier han all sin tid til «FASHIONISTA» - en stylist-konkurranse eksklusivt her på Side2.

- Konkurransen går ut på at etablerte og ferske stylister skal konkurrere mot hverandre. Oppgaven er å lage ett eneste bilde med teksten «motebildet 2007». Stylistene har tolket dette personlig og svært forskjellig. Vi er nå spente på å få presentere dette på Side2, forklarer Baronen.

Ingen hobby
- Norske stylister er undervurdert. Det er på tide at de får oppgraderes litt. I dag finnes det nesten ingen kriterier for å kalle seg en stylist. Det er ingen beskyttet tittel, og hvem som helst kan bli stylist. Mange ser derfor på dette som en hobby, men det er det ikke. Norske stylister jobber knallhardt for lav lønn, mener han.

Brenner for stylister
Vinneren av FASHIONISTA kåres på utestedet Barbeint i Oslo den 31.mai 2007. 5 av Side2s lesere kan vinne to billetter hver, og bli med på den store kjendisfesten. Men først skal stylistene stemmes frem av Side2-leserne, og av en håndplukket kjendis-jury. Juryen avslører senere her på Side2.

- Jeg gjør dette av idealistiske grunner. Nå brenner jeg veldig for at stylister skal få det bedre i Norge. I tillegg ville jeg at dette skulle være helt eksklusivt for Side2, som det største cyberspace innenfor mote i Norge i dag, forteller designeren.

Baronen avslører at det er store og kjente stylist-navn i denne konkurransen, og at det blir hard konkurranse.

Følg med på Side2 - vi kommer snart tilbake med de to første stylist-tolkingene av «Motebildet 2007».

Les mer om mote og skjønnhet her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere