*Nettavisen* Nyheter.

Båt i fjellvegg på Frekhaug

- Jeg sov, jeg husker ingenting, sier den ene av ungdommene til iBergen.no etter at en båt gikk i fjellveggen ved Frekhaug kai utenfor Bergen, lørdag kveld.

30.07.06 00:37

Lykken var adskillig bedre enn forstanden hos de to eller tre ungdommene som var om bord da en gammel tresnekke kjørte rett i fjellet ved Frekhaug kai lørdag kveld. Båten begynte å ta inn vann, men ved hjelp av bergingsmannskaper fra politiet, dykkere og brannvesen fikk de tauet båten inn til Frekhaug kai og lenset den. Båten hadde ingen synlige skader over vannlinjen.

Det var en stund uklart hvor mange som hadde vært om bord da det smalt i elleve-tiden lørdag kveld. Den ene av ungdommene lurte på hvor tredje mann var blitt av, men han som angivelig hadde ført båten rett i fjellveggen sa at en tredje mann som de hadde plukket opp hadde hoppet i land og lagt på sprang da det smalt.

Det ble slått full katastrofealarm med betydelige mannskaper ute på Frekhaug denne kvelden. Legehelikopteret , dykkere fra brannvesenet, lokalt politi og brannvesen rykket ut.

De to i båten kan ventelig komme til å få et klekkelig økonomisk oppgjør etter det tåpelige toktet.

Den ene av de to var synlig beruset. Den andre virket klarere, men begge vil det bli tatt prøver av.

Så sent som i fredag kveld døde to stykker utenfor Mandal etter at en båt med syv mennesker i kjørte på land i stor fart. Nå ropes det på båtførersertifikat på samme måte som i bil.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.